Tijdige parkeergarage renovatie beperkt kosten

De renovatie van de vloeren en wanden van parkeergarages is een vak op zich. We spreken uit ervaring. Sterker nog: als specialist in innovatieve en duurzame injectietechnieken hebben we zowel de kennis als de ‘manschappen’ in huis om u ook op dit terrein van dienst te zijn. Dat geldt bij (preventieve) betonreparaties, het vakkundig verhelpen van lekkages en het op een professionele wijze aanbrengen van een beschermende coating.

SIT Injectietechniek
SIT Injectietechniek

Totaalpakket voor parkeergarage renovatie
Vooral de afgelopen 25 jaar zijn wij met ons team van specialisten met name actief in parkeergarages onder appartementencomplexen. Tot onze totaaloplossing op het gebied van parkeergarage renovatie behoren de volgende werkzaamheden:

Betonreparatie: hierbij wordt gebruik gemaakt van Dämmerinjectie, Groutinjectie of Waterglasinjectie. De keuze voor een bepaalde techniek en de exacte samenstelling van de te injectievloeistof is onder meer afhankelijk van de mate van slijtage en het gewenste opleveringsniveau na uitvoering van de renovatiewerkzaamheden.

Verhelpen van lekkage: lekkages in de wanden en vloeren van parkeergarages worden door ons vakkundig en op duurzame wijze verholpen.
Voor het dichten van dilatatievoegen in parkeerkelders maken wij onder meer gebruik van injectiehars en injectiegel op waterbasis.

Coating: SIT Injectietechniek heeft eveneens veel ervaring in het verduurzamen en verfraaien van wanden en vloeren in parkeergarages door een beschermende coating (impregneermateriaal of acylaathars) aan te brengen. Deze beschermlaag brengen wij onder meer aan op damwanden, zebrapaden en signings.
Vrijblijvend contact >

SIT Injectietechniek