Snel advies en snelle uitvoering

Wat is de best mogelijke en meest duurzame injectieoplossing voor uw wens of het verhelpen van uw probleem? Dat verschilt uiteraard per situatie. Is dat niet telefonisch te bepalen, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Als het kan direct. Op locatie krijgt u direct advies over de beste en/of meest efficiënte oplossing of uiterlijk binnen 24 uur daarna. Bij acute problemen komen we uiteraard nog sneller in actie om u van dienst te kunnen zijn.

SIT Injectietechniek
SIT Injectietechniek
SIT Injectietechniek
SIT Injectietechniek

Inzet van beproefde injectiesystemen
SIT Injectietechniek maakt gebruik van diverse beproefde injectietechnieken/systemen. We stippen de vijf meest gebruikte technieken even aan. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we desgewenst graag ‘de diepte’ in.

Dämmerinjectie: wordt onder meer gebruikt bij het herstel en de renovatie van kademuren en bij bodem- en grondstabilisatie. Het hierbij gebruikte mengsel van mergel, klei, cement en water is bijzonder licht. Afhankelijk van de situatie wordt al dan niet gekozen voor een ultravloeibare injecteersubstantie. Een groot voordeel van deze oplossing is de bijzonder snelle harding waardoor een lekkage bijvoorbeeld heel snel verholpen kan worden.

Groutinjectie: ook deze beproefde oplossing wordt onder meer toegepast bij bodeminjecties maar ook bij
het verhelpen van scheuren en (grote) lekkages in onder meer metselwanden en diepwanden. Het bij deze injectietechniek gebruikte mengsel bestaat uit cement, water en grondstoffen en is zwaarder en sterker dan bij een Dämmerinjectie.

Waterglasinjectie: bij deze specialistische injectietechniek wordt zand vloeibaar gemaakt door verhitting en voegen we een soort van verlijmende hulpstof toe. Hierdoor wordt een vloeibare substantie verkregen om pakketten steviger te maken (verlijmen). Deze innovatieve techniek wordt do0r ons toegepast in diverse situaties, onder meer bij bodem- en grondstabilisatie.

Injectie met slang: in bepaalde gevallen, onder meer bij het afdichten van onderwaterbetonlekkages, adviseren wij om bij het injecteren gebruik te maken van een injectieslang voorzien van een al dan niet fijnmazige perforatie. Uiteraard is het hierbij van groot belang om hierbij een optimaal mengsel te injecteren. In bepaalde gevallen dient de vloeistof zowel vochtwerend als elastisch te zijn en bij onder meer constructieverbeteringen kan een afdichtende functie essentieel zijn. Wij adviseren u graag voor een juiste keuze.

Koelleiding-injectie: bij dit preventieve injectiesysteem wordt beton dat tijdens het uithardingproces nog relatief warm is via plastic buizen gekoeld met koud water. Deze injectietechniek voorkomt het ontstaan van scheuren tijdens of kort na het uitharden van het beton en zorgt ervoor dat er geen scheurinjecties voor reparaties nodig zijn.
Vrijblijvend contact >

SIT Injectietechniek